20090829

Musikunderhållning på Ryttarfesten 
Dagstorp – 29 augusti 2009

Denna lördag var tung för många av oss… Vi startade 10.30 med genrep i replokalen. Vi har aldrig genrepat samma dag som en spelning förut, men inför denna spelningen hade vi inte lyckats hitta någon annan dag varken en eller två veckor innan. Så med väldigt lite reptid var vi tvugna att använda lördagmorgon för genrep. Vi höll på tills det att Micke stack iväg på fotbollsmatch vid 15-tiden. Vi andra stack hem och gjorde oss i orning, fixade släpet och annat.

Vid 17 träffades vi i lokalen igen och packade all utrustning på släpet och lämnade Landskrona för att köra mot Dagstorp.
Väl på plats började vi rigga upp på den scen som vi skulle ösa på. Vi fick tänka till en hel del, eftersom det var lite annorlunda gemförd med att spela på krogen. Soundchecken blev viktig och mer krävande än vanligt. Efter många om och men var vi klara att rocka loss. Tog oss en bit mat och lite gott att dricka, sen öste vi igång vid 21-tiden. Vi tror att vår set-list fungerade bra, i och med mixen på åldrarna i publiken är det ganska svårt att välja låtar. Men som sagt… folket på plats verkade ha trevligt. Vi fick till och med en hel del sällskap på scenen. Många av tjejerna som tyckte det var roligt att stå och hoppa till vår musik 🙂

Om du var på plats och har några bilder, så skicka gärna dom till lingon@spink.nu

Uppsättning av band: Micke Fransson, Per Östberg, Karl-Oskar Nordehammar, Karl-Gustav Nordehammar, Johan Fridolf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s