2013 närmar sig slutet

Ännu ett år har snart nått sitt slut och vi i Spink vill tacka för ett otroligt spännande, äventyrsfyllt och fantastiskt år!

Vi började året med att åka ner till Matrei i Österrike för att köra lite Afterski-spelning blandat med en 60års-fest för ”Stor-Nordehammaren”.
Detta gjorde vi tillsammans med vår käre vän Johannes Olsson på bas eftersom Pontus dessvärre inte kunde åka med.

Spelningen som kom efter Österrike var en spelning för Hallands Nation i Lund, rättare sagt på deras ”eftersläp” kl. 02:00.
Vilket var ett riktigt ösigt ”mitt-i-natten”-gig fyllt med ösiga studenter 🙂

Vi gjorde även ett litet gästspel på efterfesten för Landskronagalan, vilket gjordes i en akustisk tappning där vi ändå höll Spink-röjet uppe! 🙂
(Dock inte så sent som Lund spelningen ;))

Hela tre bröllop under årets gång hann vi med och vi vill gärna än en gång skicka vårat grattis till de par som blev man och fru, och som dessutom röjde på ordentligt tillsammans med oss! 🙂
Det är alltid en ära att få ta del av en så pass stor händelse i ett pars utveckling!

Vi fick även chansen att hälsa på några gamla vänner som numera driver pub i Ängelholm, och där uppe var det bra drag! 🙂

Spelning på Campingen under Borstahusendagarna fick vi också chansen att vara med om igen, så här nästan tio år sedan sist (vi hann ju med den första på nio år ifjol ;))

Den största och mest besökta spelningen var utan tvekan spelningen på Karnevalen där vi fick chansen att ösa på ordentligt i tältet på Kasernplan innan Pedalens Pågar gick upp och tog över!
Det var en upplevelse vi verkligen värnar om och vi tackar ALLT folk som dök upp där och öste på med oss! 🙂

En av de mest intressanta spelningarna var utan tvekan en spelning som Karnevalsspelningen genererade, nämligen en spelning på en Konferens för ett stort företag från Kristianstad.
Konferensen hölls på Scandic Hotell i Lund och det var verkligen ett annorlunda ställe att spela på, med extra eko som ”vinst” 😉

Vidare under årets gång har vi i vanlig ordning även gjort några spelningar på pubarna runtom i Landskrona och som vanligt så har folk alltid ställt upp och varit med och sjungit med oss på plats!

På de personliga planen så har vi i bandet även fått två nya tillskott under årets gång, detta i form av två underbara döttrar som tillhör Per och Pontus (samt deras tillhörande Emma och Kajsa).
Där säger vi än en gång från hela Spink-koncernen ett stort ”Välkomna till världen!” 🙂

Än en gång så säger vi i Spink ett STORT tack till er alla som följt med oss under resans gång 2013.

Nu laddar vi alla batterierna och avslutar 2013 på topp samt börjar blicka framåt mot 2014!
Som än en gång för Spinks del innehåller Matrei, Österrike! (denna gången vecka 9 på plats!)

Stor kärlek till er alla!

Johan Fridolf, Karl-Oskar Nordehammar, Per Östberg och Pontus Malmqvist

Lämna en kommentar